För medlemmar i ”Speak your mind”

Dina åsikter gör skillnad och är värdefulla! Via Speak your mind kan beslutsfattare kostnadseffektivt och enkelt få tillgång till den information som saknas för att utveckla sin verksamhet. Privata företag, offentliga verksamheter och myndigheter vänder sig till Speak your mind när de vill lansera nya produkter och tjänster eller förbättra befintliga. Genom att ställa frågor via Speak your mind kan beslutsfattare ta reda på den svenska allmänhetens åsikter och attityder.

Bli belönad för dina åsikter

Som medlem i ”Speak your mind” blir du belönad för att säga vad du tycker. En ersättning betalas ut för varje undersökning som du deltar i och är ett sätt för oss att visa uppskattning för din insats. Storleken på ersättningen varierar från undersökning till undersökning.

Så här fungerar det

Undersökningar i ”Speak your mind” skickas ut via e-post till din registrerade e-postadress. I inbjudningsmailet står det hur lång undersökningen är och vilken ersättning du får för att delta. Längden på undersökningen varierar men är ofta 5-15 minuter. Skulle du känna att undersökningen är för lång eller att du inte har tid kan du stänga ner den och fortsätta vid ett senare tillfälle.

Du kan själv välja hur ofta du vill bli inbjuden till undersökningar genom att logga in på din personliga sida och reglera detta i dina inställningar. När en undersökning är besvarad sätts ersättningen in på ditt konto. Du kan se ditt saldo genom att logga in på din personliga sida. När ditt saldo kommer upp i 100 kr kan du välja att föra över pengarna till ditt konto eller att spendera dina intjänade pengar på Superpresentkort, lotter eller donera dina pengar till välgörande ändamål.

Vill du bli medlem i Speak your mind?

Klicka här för att bli medlem i Speak your mind.